Flavor and Spice bracht in 2014 een nieuw gezond en duurzaam uniek concept naar Eindhoven
Zo ontwikkelde Flavor and Spice met een hippe, frisse en moderne kijk op verschillende keukens uit het (midden) oosten een kleine kaart met fusion en shared dining gerechten. Door het gebruik van een gezonde kleine maar heerlijke kaart kunnen wij dagvers inkopen & koken en zo onnodige voedselverspilling tegen gaan.

Ervaar de gezellige ambiance van flavor and spice

Sinds 2014 is Flavor and Spice uitgegroeid tot een smaakvol begrip in eindhoven en daarbuiten
Al snel groeide Flavor and Spice uit tot een smaakvol begrip in Eindhoven. Flavor and Spice staat dan ook voor eigenwijs lekker en gezond eten met Midden Oosters karakter. En niet alleen het eten, maar ook onze drank assortiment en cocktails zijn net zo eigenwijs. En al die eigenwijsheid ging internationaal ook niet on opgemerkt 😉 toen acteur Ryan Rynolds (Deadpool) en zijn Aviation Gin het mooi verwoorden met onze foto.


in 2015 vestigde Flavor and Spice zich In een stratumse melkfabriek uit 1911
Na op verschillende foodfestivals in de regio te hebben gestaan. Vestigde Flavor and Spice zich in 2015 op een bijzondere locatie met een rijke historie. Nog voor het bekende Campina starten op Stratum in 1911 twintig veehouders op Bleekstraat 23 de eerste moderne melkfabriek van Eindhoven de Coöperatieve Moderne Melkinrichting. Voor het benodigde geld zorgde de Boerenleenbank, terwijl de veehouders zelf een aantal aandelen namen dat overeenkwam met hun aantal koeien. In januari 1911 kon de bouw van de melk fabriek aan de Bleekstraat worden gestart en is het bedrijf met Melksalon in juni 1911 geopend.

Flavor and Spice is niet zomaar een restaurant maar een bron van creatieve horeca innovaties
Flavor and Spice is een speeltuin van innovaties. Van smaakvol duurzaam koken met lage carbon footprint tot automatisering met gastvrije applicaties. In 2020 ontwikkelde Flavor and Spice o.a. het eerste volledig gratis allround ai en data gedreven open bestelplatform Eazz.app gratis te gebruiken voor restaurants en horeca. Innovaties die er voor zorgen dat de gastvrijheid centraal staat.