"duurzaam ondernemen sinds 2014"
Flavor and Spice bracht in 2014 een nieuw gezond en duurzaam uniek concept naar Eindhoven. Zo ontwikkelde Flavor and Spice met een hippe, frisse en moderne kijk op verschillende keukens uit het (midden) oosten een kleine kaart met fusion en shared dining gerechten. Door het gebruik van een kleine maar heerlijke kaart kunnen wij dagvers inkopen & koken en zo onnodige voedselverspilling tegen gaan. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen serieus en kiezen ons assortiment er op uit en dragen zo ons steentje bij.
Flavor and Spice is gevestigd In een stratumse melkfabriek uit 1911
In 2015 vestigde Flavor and Spice zich in een bijzondere locatie met een rijke historie. Nog voor de Eindhovense Campina starten op Stratum twintig veehouders op Bleekstraat 23 de Coöperatieve Moderne Melkinrichting. Voor het benodigde geld zorgde de Boerenleenbank, terwijl de veehouders zelf een aantal aandelen namen dat overeenkwam met hun aantal koeien. In januari 1911 kon de bouw van de melk fabriek aan de Bleekstraat worden gestart en is het bedrijf met Melksalon in juni 1911 geopend. Bron: eindhoven-encyclopedie.nl


