In 2014, bracht Flavor and Spice een nieuw uniek gezond en duurzaam concept naar Eindhoven

Flavor and Spice ontwikkelde met een hippe, frisse en moderne kijk op verschillende oosterse keukens, een kleine kaart met fusion en shared dining gerechten. Door het gebruik van een gezonde kleine maar heerlijke kaart kunnen wij dagvers inkopen & koken en zo onnodige voedselverspilling tegen gaan. 

Ervaar de gezellige ambiance van flavor and spice

Niet alleen koken wij duurzaam. Het bijzonder speelse pand is ook op een creatieve manier ingericht met hergebruik van materialen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen serieus en kiezen ons assortiment er op uit en dragen zo ons steentje bij. 

Sinds 2014 is Flavor and Spice uitgegroeid tot een smaakvol begrip in eindhoven en ver daarbuiten

Al snel groeide Flavor and Spice uit tot een smaakvol begrip in Eindhoven. Flavor and Spice staat dan ook voor eigenwijs lekker en gezond eten met Midden Oosters karakter. En niet alleen het eten, maar ook onze drank assortiment en cocktails zijn net zo eigenwijs. En al die eigenwijsheid ging internationaal ook niet on opgemerkt 😉 toen acteur Ryan Rynolds (Deadpool) en zijn Aviation Gin het mooi verwoorden met onze foto.

@Aviationgin

in 2015 vestigde Flavor and Spice zich In een stratumse melkfabriek uit 1911

Na op verschillende foodfestivals in de regio te hebben gestaan. Vestigde Flavor and Spice zich in 2015 op een bijzondere locatie met een rijke historie. Nog voor het bekende Campina starten op Stratum in 1911 twintig veehouders op Bleekstraat 23 de eerste moderne melkfabriek van Eindhoven de Coöperatieve Moderne Melkinrichting. Voor het benodigde geld zorgde de Boerenleenbank, terwijl de veehouders zelf een aantal aandelen namen dat overeenkwam met hun aantal koeien. In januari 1911 kon de bouw van de melk fabriek aan de Bleekstraat worden gestart en is het bedrijf met Melksalon in juni 1911 geopend. 

eazz-app-logo

Flavor and Spice is niet zomaar een restaurant maar een bron van creatieve horeca innovaties

Flavor and Spice is een speeltuin van innovaties. Van lekker duurzaam koken met een lage CO2-voetafdruk tot automatisering met gastvrije toepassingen. In 2020 ontwikkelde Flavor and Spice onder meer het eerste volledig gratis allround Ai- en datagedreven open bestelplatform Eazz.app dat gratis gebruikt kan worden voor restaurants en horeca. Innovaties die ervoor zorgen dat gastvrijheid centraal staat.

Flavor and Spice
Bleekstraat 23
5611VB eindhoven

Route naar Flavor and Spice.

Voor nieuws en events volg ons op Instagram.