In 2014 introduceerde Flavor and Spice een uniek, gezond en duurzaam concept in Eindhoven

Flavor and Spice heeft met een eigentijdse, frisse en moderne benadering van diverse Oosterse keukens een kleine kaart samengesteld met fusion- en shared dining-gerechten. Door te kiezen voor een compact, maar heerlijk assortiment, kunnen we dagelijks verse inkopen doen en koken, waardoor we voedselverspilling tegengaan.

Ervaar de Warme Sfeer van Flavor and Spice

We zijn niet alleen toegewijd aan duurzaam koken, maar hebben ook ons bijzonder speelse pand op een creatieve manier ingericht met hergebruikte materialen. Bij Flavor and Spice nemen we onze verantwoordelijkheid voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen serieus. Ons assortiment is zorgvuldig gekozen om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Sinds 2014 heeft Flavor and Spice zich ontwikkeld tot een smaakvol begrip in Eindhoven en ver daarbuiten

Flavor and Spice groeide al snel uit tot een geliefd fenomeen in Eindhoven. Onze keuken belichaamt eigenwijs lekker en gezond eten met een Midden-Oosterse twist. Maar niet alleen ons eten, ook onze drankjes en cocktails zijn even eigenwijs. En die eigenzinnigheid bleef niet onopgemerkt, zelfs internationaal niet!

In 2015 vestigde Flavor and Spice zich in een voormalige melkfabriek uit 1911 in Stratum

Na deelname aan verschillende foodfestivals in de regio, vestigde Flavor and Spice zich in 2015 op een bijzondere locatie met een rijke historie. Al voor de oprichting van Campina in 1911, begonnen twintig veehouders op Bleekstraat 23 de eerste moderne melkfabriek van Eindhoven, genaamd de Coöperatieve Moderne Melkinrichting. De benodigde financiering werd verzorgd door de Boerenleenbank, terwijl de veehouders zelf aandelen namen die overeenkwamen met het aantal koeien dat ze bezaten. In januari 1911 werd gestart met de bouw van de melkfabriek aan de Bleekstraat, en in juni 1911 opende het bedrijf met de Melksalon zijn deuren.

eazz-app-logo

Flavor and Spice is meer dan zomaar een restaurant: het is een broeinest van creatieve duurzame horeca-innovaties

Flavor and Spice is een broeinest van innovaties, waar we van lekker duurzaam koken met een lage CO2-voetafdruk tot het gebruik van gastvrije toepassingen in automatisering, als een speeltuin beschouwen. In 2020 ontwikkelden we onder andere het eerste volledig gratis allround datagedreven open bestelplatform, genaamd Eazz.app, dat kosteloos beschikbaar is gesteld voor restaurants en horeca. Deze innovaties staan garant voor een centrale focus op gastvrijheid.

Flavor and Spice
Bleekstraat 23
5611VB eindhoven

Route naar Flavor and Spice.

Voor nieuws en events volg ons op Instagram.