"Wij zijn geen traditioneel restaurant"

Onze keuken staat bekend om zijn gezonde, kruidige en verrukkelijke gerechten, met een subtiele Oosterse twist. We presenteren onze eigen fusioncreaties, geïnspireerd door een scala aan keukens van de grens met India in het oosten tot aan Turkije in het westen.

Ervaar het beste van Flavor and Spice in onze moderne keuken met een keuze uit één, twee of drie gangen, geserveerd in een verrukkelijke Mezze-stijl.

Onze Mezze-gerechten zijn seizoensgebonden en kunnen volledig vegetarisch of veganistisch worden bereid, naast de optie met vlees, voor elke gast.

mezze

In onze warme Mezze delen we de heerlijkste gerechten in een gezellige shared dining-setting.

Twee gangen

Geniet van een voorgerecht in de vorm van een koude Mezze, gevolgd door een warme Mezze als hoofdgerecht. Beide gangen bieden een smakelijke selectie van diverse gerechten.

Drie gangen

Geniet van een voorgerecht in de vorm van een koude Mezze, gevolgd door een warme Mezze als hoofdgerecht. Sluit af met een heerlijk dessert als nagerecht.

Verleidelijke Starters, Borrelhapjes & Zoete Verleidingen

Geniet van onze ambachtelijke vegetarische en veganistische bitterballen met een bekende oosterse twist, huisgemaakte Mantu pasta dumplings en pittige Samosa’s

Verse, Biologische & Seizoensgebonden Ingrediënten

Verse, Biologische & Seizoensgebonden Ingrediënten

Bij Flavor and Spice doen we elke dag verse inkopen en bereiden we onze gerechten met zorg en toewijding. We zijn voortdurend op zoek naar de beste seizoensgebonden ingrediënten om de meest verrukkelijke combinaties te creëren. Ons streven naar kwaliteit gaat verder dan alleen smaak – we koken zonder e-nummers of kunstmatige toevoegingen, omdat we geloven in puurheid en gezondheid. Elk seizoen omarmen we de verandering en experimenteren we met nieuwe menu’s, waarbij we ons laten inspireren door de verse ingrediënten die op dat moment beschikbaar zijn. Zo blijven we vernieuwen en verrassen, zodat elke ervaring bij Flavor and Spice uniek en onvergetelijk is.

Ontdek Onze Verfijnde Selectie: Speciale Drankjes, Cocktails & Mocktails

Onze drankselectie is net zo verrassend en speciaal als onze gerechten. We stemmen ons assortiment zorgvuldig af op ons menu, met onder andere onze eigen signature Cocktails & Mocktails en lokale speciaalbieren, evenals unieke alcoholvrije sapjes en drankjes.

Ontdek Onze Heerlijke Bowls voor Take-away Genot

Onze bowls zijn samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten en bieden een combinatie van rijst, salade en diverse vlees- en/of veganistische/vegetarische opties.

Ontdek Onze Opties: Vegetarisch, Veganistisch en Halal

We’ve got your back! Bij Flavor and Spice vind je de heerlijkste vegetarische en veganistische gerechten. Bovendien gebruiken we uitsluitend halal producten in onze keuken.

Bestel Online of Ontdek Meer Over Onze Gerechten

Reserveer Nu Voor Een Gegarandeerd Tafeltje