"Wij zijn geen traditioneel restaurant"

Onze keuken is gezond, kruidig en verrassend lekker met een Oosters tintje. Onze gerechten zijn “eigen” Fusion (moderne) creaties geïnspireerd op verschillende keukens van de grens met India in het oosten t/m Turkije in het westen.

Het beste van flavor and spice in één, twee of drie gang modern cuisine in een overheerlijke Mezze.

Onze Mezze’s veranderen met het seizoen mee en zijn behalve met vlees ook volledig per persoon vegetarisch of veganistisch te bereiden.

mezze

In een warme mezze combineren wij de lekkerste gerechten in een shared dining vorm. 

Twee gangen

Hierbij ontvangt je een voorgerecht in een vorm van een koude mezze, gevolgd door een warme mezze als hoofdgerecht. Beide gangen zijn een heerlijke proeverij van meerdere gerechten bij elkaar.

Drie gangen

Hierbij ontvangt je een voorgerecht in een vorm van een koude mezze, gevolgd door een warme mezze als hoofdgerecht. En sluiten we de derde gang af met een heerlijk dessert als nagerecht.

Overheerlijke starters, borrel hapjes & zoetigheden

Zoals de heerlijke ambachtelijke vegetarisch en veganistische bitterballen met onze bekende oosterse twist, huisgemaakte Mantu pasta dumplings en pittige Samosa’s.

Onze ingrediënten zijn puur biologisch & seizoensgebonden

Onze ingrediënten zijn puur biologisch & seizoens gebonden

Bij Flavor and Spice doen wij dagvers inkopen en koken. Wij zoeken de beste seizoensgebonden combinaties en koken zonder e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Elk seizoen experimenteren wij met nieuwe menu’s en verse ingrediënten. 

verrassende speciaal drankjes cocktails & mocktails

Het drank assortiment is net zo verrassend en speciaal afgestemd op het eten. Zo hebben wij o.a. onze eigen signature Cocktails & Mocktails en lokale speciaal biertjes of bijzondere alcoholvrije sapjes en drankjes.

ook hebben wij de lekkerste bowls voor take-away

Onze bowls bestaan uit seizoensgebonden ingrediënten met rijst, salade, gecombineerd met verschillende soorten vlees en/of veganistische, vegetarische opties. 

Vegetarisch, veganistisch of Halal?

We got your back! Flavor and Spice heeft namelijk ook de lekkerste vegetarische en veganistische gerechten en onze keuken werkt alleen met halal producten.

Om online te bestellen of meer info over de gerechten.

Om zeker te zijn van een tafeltje.