Flavor and Spice

Let op! Werkzaamheden aan de Vestdijk.

Lieve Gasten,

De gemeente start maandag 6 januari 2020 met de werkzaamheden op de Vestdijk ter hoogte van het kruispunt Bleekweg-Bleekstraat: het gedeelte Vestdijk vanaf de Dommel tot en met de Kleine Bleekstraat. Er is door de gemeente bepaald dat de hele Bleekstraat hierbij word afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Dus parkeren voor de deur zal helaas tijdelijk niet mogelijk zijn. U kunt eventueel parkeren op de Nachtegaallaan of Kanaaldijk zuid. Op de bijgevoegde overzichtstekening is het werkvak ingetekend en is de bereikbaarheid van de Vestdijk en directe omgeving tijdens deze fase aangegeven. Ter plaatse geven gele borden de omleidingen aan. Er is ons beloofd dat de werkzaamheden medio maart 2020 klaar zullen zijn als alles voorspoedig verloopt.

Excuses voor het ongemak team Flavor and Spice